При переїзді ми транспортуємо не лише коробки з речами, техніку та меблі, а й продукти. Наприклад, дорогою на дачу, потрібно взяти з собою багато їжі, яку потрібно зберігати в холоді. Найближчим часом плануєте виїхати на природу чи розморозити холодильник удома? Як же перевезти заморожене м'ясо та інші продукти, які можуть зіпсуватись влітку, коли на вулиці спекотна погода? У домашніх умовах вам знадобляться: контейнер або велика каструля з кришкою, бавовняна тканина та оцет. Для збереження продукту, потрібно в оцті замочити тканину та замотати шматок, після цього покласти в ємність, у якій будете перевозити харчі. Так м'ясо зможе протриматись всю поїздку. Так само поступить із розморожуванням харчів із холодильника. У такому вигляді м'ясо може зберігатись без охолодження близько трьох днів і навіть більше . Замовивши вантажне таксі в Києві, ви можете розраховувати на швидку доставку, дбайливу роботу у будь-який день тижня. Ще три способи зберігання м'яса:
- Ви залишилися на природі, необхідно зберегти свіжість продукту. Візьміть кропиву або черемшу, щільно обкладіть цією травою м'ясо і загорніть мокрим рушником. Збереження гарантується до двох днів.
- Зробіть розчин: в 1 л води потрібно розчинити пачку солі (1,5 кг). Вмочіть шматочки по м’яса 250 грам в данный розчин. Сіль зупиняє процес гниття та розмноження бактерій. Збереження - до трьох днів.
- А також всім звичний і надійний спосіб зберігання - це переносні холодильники і морозильні камери.